Kaninklubben - we know how to do it, and we do it good

Varför göra parodi på Blondinbella när man kan göra parodi på alla?

kaninklubben.blogg.se

See you there!


Panik!

Okej, jag kan ingenting med copyright och allt detdär. Kom på att BB har allt möjligt skydd och sånt. Har jag gjort något olagligt och kan bli stämd och så, vill jag ju för guds skull radera bloggen.

Hjälp!

Gratis!

Jag har fått en del gratisprodukter från LdB. Rabattkuponger fick jag också. Som känd bloggerska så får man ju testprodukter m.m. från företag, hela tiden!
  
(beställ de gratis här) Tyvärr ser det ut som att proverna är slut. Får vänta tillsnästa kampanj.


Det här är så jävla komiskt

Jag har haft den här bloggen i mindre än ett dygn och så har Blondinbella bytt header. För ni som inte har fattat det än så är detta en snällare parodi på Blondinbellas blogg. Det var väldigt opassande att hon bytte sin header, men jag lägger inte skulden på henne förstås. Istället bestämmer jag mig för att ha kvar min header i några veckor till och kanske kommer en ny sen. Får se. 

Den andra komiska saken är alla dessa läsare som verkar ha svårt att se ironi. Det är synd om er, jag tänker på er. Kram!

Blogglunch

Dagens planer ändrades lite! Kl. 13:00 blev det, istället för Totally Spies, en fancy blogglunch med bloggcoacherna. Så mysigt att äta med dem! Lyxigt dukat med jättegod italiensk mat vart det. Såhär kan det se ut på en glammig blogglunch:

 

Lyxig hemgjord tomatsås med tyskt recept serverades också. Ledsen folk men sån här glamour får man tyvärr bara uppleva som känd bloggerska..


Schema

Godmorron söta läsare!
Ja, nu har jag och mina bloggkompanjoner ätit en HCHF frukost, riktigt härligt! (HighCaloryHighFat) Det blev skramlade ägg (från ordet scrambled eggs som har svengiliserats) med ljust bröd. Det ser ut att bli rolig och lärorik dag:

10:00 - 11:00 Bloggfrukost med coacherna.
11:00 - 11:30 Totally Spies på Jetix (med detta visar jag då att jag har ett liv utanför bloggen)
11:30 - 14.00 Privatliv, dvs mer Totally Spies.

Listan fylls möjligvis på under dagen när jag valt vilka aktiviteter jag ska prioritera. Man kan ju inte göra flera saker samtidigt liksom!


Gästoufit

Lovade ju er lite mode också! En gästoutfit till att börja med. Bloggcoachen Teresa visar upp sig så fint i en topp från H&M, jeansjackan är faktiskt min, jeansen är från Weekday, skorna är hennes kompis Malins, väskan är 2hand (jag är inte anti 2 hand som en viss Bella) och brillorna är köpta på Gina Tricot. Det var väl snyggt?

image781 
 
 

Tips

Förutom mina glamorösa luncher på donken så är mitt huvud ganska tomt på idéer för tillfället. Eller ja, för tillfället, för tillfället... Jag är ju blondin så det är väl ganska tomt mest hela tiden. Därför ber jag ER, kära läsare, om tips på vad ni vill läsa om här i bloggen. Vill ni ha videobloggar? Mode? Mer parodi? Bilder? Tipsa!

Sover förresten hos mina bloggcoacher idag och det är ju lite trångt eftersom jag tyvärr inte har en Maria-kompis med en sjua där det får plats en hel skolklass. Men vi gör det bästa av situationen. (situationen=munstycket på luftmadrasspumpen är ur funktion, filmen på tv:n är hackig och det börjar bli riktigt segt)

Hoppas ni har hamnat i en lite bättre situation än mig! Men mysigt är det i alla fall. Godnatt!


Confessions

Hej på er!
Kul att många har hittat hit och jag hoppas att ni stannar, även fast att jag inte kommer försörja er läsare på långa inlägg om MUF-möten eller lägga upp bilder på mig från proffsplåtningar. Om sanningen ska fram så ska jag berätta historien bakom headerbilden: Jag blev sminkad med foundation från Loreal, brunpuder som man fick i tidningen Solo för en månad sen och mörk ögonskugga som är köpt på coop forum för X antal år sen. Min kompis står och håller i hårtorken som blåser upp mitt hår och hennes syster fotar mig med en digitalkamera.

Ett stort tack till mina bloggcoacher - systrarna Tessy och Kitty som då hjälpt mig starta upp denna blogg. Efter att ha kollat runt ett tag på myhertigate.se (en sida för släktforskning) så visade det sig att de båda är släkt med Harry Potter.

image16 image17
Dessa två sötingar delar blod med trollkarlen i Hogwarts. Wow! P

Blondinklaras blonda sida

Nyss:
Blondinklara: Vad kul att bloggen verkar bli en succé. Vi måste fira! Vi åker till Lidl imorn och köper cider!!


Jag älskar parodier

En liten grej bara innan ni dömmer mig och bloggen; ta allt med en nypa salt, jag älskar ju parodier, men det är inte illa ment mot BlondinBella. Det är väl ungefär headern och namnet som jag har gemensamt med henne. Jag är miljöpartist, hatar kaffe och den största föreningen jag varit aktiv inom är Kaninklubben (som tyvärr har brunnit ner nu) på min ungdomsgård i fyran.
Dessutom är mitt liv är långt ifrån händelserikt (varför skulle jag annars göra den här bloggen?).

/BK (och då menar jag inte BurgerKing även om det är jävligt gott!)


Ps. Ni behöver förresten inte hålla ögonen öppna efter mig i City, Metro, Svenska dagbladet eller DN. Jag är inte så aktiv inom media för tillfället..


En modebaserad blogg med Blondinbella i bakhuvudet

Hej!
Det här är då min nya blogg, för er som inte fattat det. Och ja - det är lite parodi på Blondinbella på namnet och headern, men jag är inte alls så lik henne på beteendet. Haha! Bara på lite skoj sådär.

Den här bloggen baseras mest på mode och annat kring skönhet och utseende men också texter om åsikter. Jag kommer uppdatera er med kollage, tips och vissa saker som händer kring mig och i mitt liv. En stor sats med humor bjuds det på också. Enjoy!

Kan börja med att fråga er om ni hade en trelig valborg igår? Vad gjorde ni?

image2
Bild tagen av min kompis Teresa i nacka igår. Majbrasa! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0